Thursday, March 14, 2013

Jaguhbi is my love love love

Hello. Guess what? I AM TOTALLY OBSESSED OF JAGUHBI. RIGHT. NOW. And my hobby is now creating accessories for him. Because I love him so muchhhhh. And so far I created a yellow bowtie and a black bowtie. And yeah, about his name.....Hmmmm, well you guys might ask these questions:

1. Kenapa ada BI kat last nama dia?
2. Jaguh ke Jagung?
3. Kenapa Jaguh?

Well, here are the answers:

WELL, nama Jaguh is because dia dan adik beradiknya lahir pada bulan July kalau tak silap and nama mereka kenalah start dengan huruf j. So they are, JAGUH, JALAK, JAJA AND JEBAT :) Tapi, sekarang ni hanya Jaguh je bersama kami....yang lain dah bagi orang...

AND OBVIOUSLY ITS JAGUH NOT JAGUNG LOL.

SO, the BI at the end of HIS name was because of this....
He is a three legged cat. And has a very fat stomach yang asyik terjuntai ke ruang kakinya yang dah tiada. AND IT LOOKS LIKE SUP BUNJUT ADABI. JADI KAMI EJEK DIA JAGUHBI JAGUHBI AND NAMA TUH TERLEKAT SAMPAI SEKARANG YAY :D

Monday, September 24, 2012

Reunion Buku


Saya adalah salah seorang peminat novel. Novel Bahasa Inggeris? Novel Bahasa Melayu? Semua saya baca. Kalau bosan tahap memang tak tahu nak buat apa, inilah kerja saya. Membaca. Bukan nak cakap saya rajin membaca. Saya, Nur Sarah Alisya mengaku saya seorang pemalas. Sebab tu saya membaca. Kalau saya rajin dah lama dah bercucuk tanam di tepi rumah (garden). Jadi, janganlah puji saya ni seorang yang rajin. Nanti hidung kembang, malu. Ye, saya seorang yang pemalu juga. Tapi kita sekarang nak cakap pasal buku so ini collection saya. Alaahh 15 buku je.





         Ini ialah best English novel. Memang best gila!

                                   
   Yang ini best Malay novel. Yang ni best sebab masa Alisya baca buku ni, Alisya lagi 1minggu nak pergi London. So, bila baca buku ni yang menggambarkan suasana KLIA, buat Alisya excited gilagila nak pergi London.
                                 

Tapi yang dua buku ni, baca 56 kali pun still best.


Ada macam-macam ragam pembaca buku:


          Ada yang feeling/jiwang/over sampai nangis bila baca novel sedih.


              Ada yang konon sampai tergelak baca novel kelakar.


          Ada yang tak faham novel tuh (lagi-lagi novel English) tapi teruskan membaca.

 
            Ada novel yang bosan sangat sampai pembaca tuh boleh tertidur!


         Ada novel yang nipis/interesting sangat sampai dah habis page pun tak sedar.

MACAM MANA ALISYA MINAT BACA NOVEL?

*Sebab Alisya ada perasaan ingin tahu.
*Sebab Alisya ada banyak masa terluang.
*Sebab Alisya suka membaca cerita orang! (Kepochi gila aku.)

So next mission ialah untuk beli....


                                                     
                             NOVEL INI!!!!!!!!!!!!

Tuesday, September 18, 2012

Fabulous diva lah sangat.


                     Semua orang ada kawan baik yang macam 'BFF'.  Because 'BFF' is too mainstream, (Hipstahh puhlease) I called it My Divas. But theres only two person in da Diva List which is:

1. Tiwaa (Atheera)
2. Sofiii (Sofi)

Yeah, they are my two new bestfriends. And they act like divas. Well, me too. COZ WE ARE DIVAS. K.
And they are prettayhh too. They love cats too. They are 9gaggers too. They are crazayhhhh too. We all are the same except...they are standard 5. So I kinda need to guide them. But I don't think they'll loike it. Soo I just partayhh with them. Since UPSR is finished, we will always go to Tiwa's house (not actually). And this T Thursday, I'm going to Tiwa's house with Sofi. I hope it will a crazy blast!
I will post about the visit. There will be pictures too. DONT WORRY.

Oh yeah, maybe you wondered what do they look like? Here's some picture I could find.





This is Atheera a.k.a Tiwa. She is nice, friendly and fabulous.

                   This is Sofi. She is crazy, pretty and awesome.


Them ;)


Us. Me and Tiwa ;)

 

 Them. Again. They are bestfriends. So, I joined the, and we're
                                             divas.

HOW I GET TO KNOW THEM:

       See the word friendly at Tiwa's photo? Yeah, she approached shy me. And then we were friends. Then, one day, she brought Sofi to play with us. And then we're bestfriends. Easy?

We're fabulous.
We're crazy.
We're divas.

   That's why we're friends. Because, we be ourselves and ourselves is da same. I love you guys till death. See ya on Thursday, divas!  Xoxo.

Psst to all readers: Its MERDEKA to me. You knowww...after UPSR. Sooo, I'll be selling cupcakes. Not that sure. But I'll tell you if I will. Mari - mari kapkek! Kapkek! Kbye XD

                                                                                                                                     

Wednesday, May 23, 2012

Y U NO BLOGGING?!

Why I no blogging? Eh, OH MY ENGLISH! (LOL tetibe.)

Assalammualaikum and howdy y'all! Its been a loooooooooooooooooongg time....Watcha've been doin'?! Eh, OH MY SPELLING! Ok tak. SO, minggu ni minggu ujiannnn..so, its just a short update. Mungkin cuti nih will be bunch of entries. Or not. So its kinda a stressful week because of Qis. Ohhh...you know that annoying little girl? Yeahh....She had been disturbing me ANNOYINGLY. Anddd..as you all know its exam week. Titik. NOKTAH. Tetibe rasa macam nak bold kan je word ANNOYINGLY tuh.

ANNOYINGLY.


Ok dah. Semua dah paham apa perasaan aku.

Anddd...Lastt Saturday, its been a busy day. Its like I have to go to Kuntum's Colouring Contest, Keknis' Konvokesyen, Shooting and others. It was kinda HORRIBLE.


But......I attend The contest and shooting. And not Keknis' Konvo?!

Why Alisya, why?!

Because I HAD to.

Nasibb...nasibb...menang top 50 out of thousand of students.

I got the 1 year Kuntum's Magazine Subscription!
Yeaaayy!

Andd that......




WAS A BLAST!!!

Sunday, April 8, 2012

Rugi peminat Kamal Adli yang tak tengok!

Assalammualaikum and hye guys! I knowww. Lamakann kiteww tak update bloggg? Yesh :3 Tahun ini tahun serious. Its timeeeee…for me to change my attitude. As you all know, tahun ni saya ambil UPSR. Fuhh…baru cakap dah nervous. Ohh… busy busy busy..*korek telinga*
And my life is okay. I’m pretty good now. Alhamdullilah. Sooo…recently I went to a theater called “Gerimis Mengundang” Have you guys seen it?!! Best gilewww kannn?!!
Orang yang tak tengok memang rugi wohhhh…. And yang tak tengok tuh..YOU MISSED IT. The theater is fun sebab it is lawak+sedih+musical+menari = Bestttt!!!
Ohh, and jangan risau juga kepada yang dah terlepas sebab filem Gerimis Mengudang bakal keluar! I’m sure its fun too! Tapi tak se-bestt theater. But takpe takpe..We’ll seeee….
Oh..lupa pulak..theater itu adalah lakonan KAMAL ADLI, MIKHA TAMBAYONG dan sebagainyaa.
Ok that is all. Thanks for visiting this blog. Byeeeee!

Tuesday, January 17, 2012

Wish oh I wish...

Esok ada ujian diagnostic! Please wish me luck. Tolong doakan untuk Alisya ya?

Sorry just a short entry. Lepas ni, BELAJAR =.=

Pleaasee doakan untuk Alisyaa esok!!!

Ok byee! Thanks for all!

Saturday, January 7, 2012

It's UPSR Yearr!!!!

Hyee, so today I'm just gonna make a short entry while waiting for Part 2 of 'A wedding to remember...'

Well, I will talk about, THIS YEAR, UPSR! Well, kinda scared. I'm just not ready. Everyday, I am really scared. Hope this is the best year. Freakin'! I think its okay because it's just the beggining of this year. So.......



Wish me luck for UPSR this year!




Yeah....Bye guys! Thanks for visiting =)